Æggewraps med spicy oksekødsfyld

Æggewraps med spicy oksekødsfyld
Sidst ændret:
Mandag den 3. maj, 2021 - 09:56
Beskrivelse

Her er bud på en comfortfood agtig og virkelig lækker weekendmenu: Æggewraps med spicy oksekødsfyld, frisk tomatrelish og hjemmerørt creme fraiche dressing.

Æggewraps er super nemme og hurtige at lave og så kan du putte lige præcis hvad du har lyst til indeni dem. Denne version er med oksekødsfyld, som er spicet op med lidt chili og tilført godt med grøntsager. Derudover en hjemmelavet tomatrelish og en lynhurtig cremefraichedressing. De smager faaantastisk!

Jeg elsker det modspil den fyldige og let spicy oksekød giver til de milde wraps – og suppleret af den friske tomatsmag og en cremet dressing, så får du en virkelig lækker, afbalanceret og smagfuld ret. Det bedste? Hele herligheden er klar på bare 30 minuter.

Æggewraps med spicy oksekødsfyld

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Oksekødsfyld)
1 Løg
2 fed Hvidløg
  Smør (til stegning)
100 g Tomatpure
2⁄3 dl Vand
1 Gul peberfrugt (i tern)
1⁄2 spsk Oregano (tørret)
1 tsk Timian (tørret)
1 tsk Chili (stødt)
1 tsk Salt
1⁄4 tsk Peber
50 g Grønkål (hakket)
  Opskriftsgruppe (Æggewraps- 8 stk.)
6 Æg
1 dl Mælk
1 spsk Hvedemel
1⁄2 tsk Salt
1⁄4 tsk Peber
  Opskriftsgruppe (Tomatrelish)
1 Løg
1 fed Hvidløg
1 spsk Olie
  Basilikum (1 håndfuld, frisk)
  Opskriftsgruppe (Cremefraiche dressing)
1 tsk Honning (flydende, eller sukker)
1⁄2 tsk Dijonsennep
Vejledning

Oksekødsfyld

Hak løg og hvidløg fint og svits i lidt smør.

Tilsæt oksekød og lad det brune.

Tilsæt alle øvrige ingredienser, undtagen grønkål og lad det simre 5 minutter.

Vend til sidst grønkålen i og tag gryden af varmen.

 

Æggewraps

Blend alle ingredienserne til en fin glat dej.

Steg dine wraps på en pande i lidt smør.

 

Tomatrelish

Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien.

Skær tomater i tern og hak basilikum og tilføj til gryden.

Lad det hele simre til tomaterne er udkogte.

Smag evt. til med lidt salt og peber.

 

Creme fraiche dressing

Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til.

Fyld dine wraps med all the good stuff.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier