Æggesalat

Æggesalat

5 min
2  personer
Profile picture for user Mette
Mette
Verdens nemmeste æggesalat på MAX 5 minutter! Det obligatoriske tilbehør til julefrokosten eller påskefrokosten. Nem, lækker og rørende ligetil!
Om opskriften
Beskrivelse

Dette er min bedste og nemmeste opskrift på en hjemmelavet æggesalat, som du kan røre sammen på max 5 minutter!

Det er så rørende (he he) ligetil, at det næsten ikke giver mening at købe den færdig fra køledisken igen. Og så ved du akkurat, hvad din æggesalat indeholder.

Perfekt på julefrokostbordet og påskebordet - eller på en ganske almindelig mandag på kontoret ;-)

Æggesalat

Æggesalat smager helt fantastisk på rugbrød, men ikke mindst på lunt, hjemmebagt brød! Her smurte jeg den ud på surdejsbrødet fra denne opskrift.

Du bestemmer helt selv, om du vil lave din egen hjemmelavede mayo, eller om du bare bruger købevarianten fra supermarkedet. Begge dele bliver nemlig superlækkert!

Ingredienser
3⁄4 dl Yoghurt
2 Æg (hårdkogte)
1 tsk Mayonnaise
  Salt og peber (fra kværn)
1⁄2 tsk Karry
Vejledning
  1. Hæld yoghurt og mayonnaise i en lille skål.
  2. Tilsæt karry.
  3. Rør det sammen.
  4. Smag til med salt og peber og eventuelt mere karry.
  5. Hak de kogte æg til mindre stykker.
  6. Vend æggene i karrydressingen.
  7. Servér!
Om forfatteren
Profile picture for user Mette
Mette
Bio
Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker😊
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier