ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Æggesalat

METTE | 30. september 2019

Dette er min bedste og nemmeste opskrift på en hjemmelavet æggesalat, som du kan røre sammen på max 5 minutter!

Det er så rørende (he he) ligetil, at det næsten ikke giver mening at købe den færdig fra køledisken igen. Og så ved du akkurat, hvad din æggesalat indeholder.

Perfekt på julefrokostbordet og påskebordet – eller på en ganske almindelig mandag på kontoret 😉

Æggesalat

Æggesalat smager helt fantastisk på rugbrød, men ikke mindst på lunt, hjemmebagt brød! Her smurte jeg den ud på surdejsbrødet fra denne opskrift.

Du bestemmer helt selv, om du vil lave din egen hjemmelavede mayo, eller om du bare bruger købevarianten fra supermarkedet. Begge dele bliver nemlig superlækkert!


Antal: 2 personer

Æggesalat

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Mette
Forb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 0.75 deciliter Yoghurt
  • 2 Æg hårdkogte
  • 1 tsk. Mayonnaise
  • Salt og peber fra kværn
  • 0.5 tsk. Karry

Sådan gør du

    1. Hæld yoghurt og mayonnaise i en lille skål.
    2. Tilsæt karry.
    3. Rør det sammen.
    4. Smag til med salt og peber og eventuelt mere karry.
    5. Hak de kogte æg til mindre stykker.
    6. Vend æggene i karrydressingen.
    7. Servér!

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?