Æbleskiver med kærnemælk og kardemomme

Overførsler
Sidst ændret:
Mandag den 16. november, 2020 - 15:23
Beskrivelse

Glædelig 4. søndag i advent søde folk! 😘🎄❤️ Er I ved at være klar derude...?

Her står den på hygge i laveste tempo, chill musik, kaffe og æbleskiver med skønne folk... ku ikk tilbringe søndagen bedre... ☺️

Har li lavet disse; bløde, luftige og med et strejf af vanille, citron og kardemomme - ret så julede og lækre... 🤗🎄 Ha en dejlig dag! 😘


Redaktion: Se en teaser til vores video hvor vi laver æbleskiver her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Sværhedsgrad
Udbytte
20 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
3 Æg
125 g Hvedemel
1 1⁄2 spsk Sukker
1 spsk Citronsaft
  Salt (et nip)
1 tsk Kardemomme
1 1⁄2 tsk Vaniljesukker
1⁄2 tsk Natron
1 tsk Bagepulver
  Smør (til stegningen)
Vejledning

Del æggene i hvider og blommer.

Pisk æggehviderne stive.

I skålen med blommer putter du alle resterende ingredienser og pisker sammen til en lind dej.

Vend æggehviderne forsigtigt i.

Æggehviderne gør, at de blir luftige og holder den runde form under stegning. 😊

Varm en æbleskivepande godt op, put en klat smør i hvert hul og fyld dem 2/3 dele op med dej.

Når de har stegeskorpe, vender du forsigtigt halvt rundt (jeg bruger en tandstik).

Put lidt mere dej i midten, steg 1 minuts tid og vend helt rundt.

Nu sku du gerne ha en fin rund æbleskive 😊

Vend rundt et par gange til de er gennemstegte og har en fin gylden farve.

Server med marmelade og flormelis. 🤗

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier