Æblesaft

Æblesaft

5 min
5 min
1  flaske
Profile picture for user Susanne
Susanne
Når æbletræet bugner af frugt, og man slet ikke kan følge med, må man bruge sin kreativitet for at finde på nye måde at anvende herlighederne på...
Om opskriften
Beskrivelse

Når æbletræet bugner af frugt, og man slet ikke kan følge med, må man bruge sin kreativitet for at finde på nye måde at anvende herlighederne på. 

Har du en saftpresser, så prøv at presse æblerne til en herlig saft og forkæl familien og kollegerne med en ordentlig omgang friskpresset æblesaft.
 

Server den velsmagende saft iskold og mærk, hvordan vitaminerne nærmest suser rundt i systemet!

Ingredienser
  Æbler (modne æbler)
Vejledning

Brug friske, modne æbler til din saft.
 

Æblesaft

Æblesaft

Skær æblerne i grove stykker - du behøver ikke skrælle dem og fjerne kernehusene, brug dem bare, som de er.

Kom æblestykkerne i en juicepresser og pres saften ud af dem.

Fjern skummet fra overfladen - smid det ikke ud, men se tip i noten til, hvordan du kan anvende skummet.

Æblesaft

Hæld æblesaften på flasker og opbevar dem i køleskabet.

Server saften iskold - skål!

Noter

Prøv at fryse æble”skummet” ned i mindre poser og bruge det i din smoothie på et senere tidspunkt. Lækkert supplement til f.eks en bærsmoothie 👍

Om forfatteren
Profile picture for user Susanne
Susanne
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier