90'er pizza

90'er pizza

45 min
20 min
4  Portioner
Profile picture for user Agervig
Agervig
Amatør

I vores barndom (i 1990'erne) er vi vokset op med en bradepandepizza med tyk bund og kødsovs ovenpå. 🍕 Den smagte godt dengang, og det gør den stadig. 🍕

Vores opskrift er nem, hurtig og lækker. 🍕

Om opskriften
Beskrivelse

I vores barndom (i 1990'erne) er vi vokset op med en bradepandepizza med tyk bund og kødsovs ovenpå.

Den smagte godt dengang, og det gør den stadig.

Vores opskrift er nem, hurtig og lækker.

Ingredienser
1 kg Pizzamel (Eller hvedemel, tipo 00)
50 g Gær
2 tsk Salt
1 spsk Sukker
5 dl Vand
3 spsk Olie
Vejledning

Pizzadej

Opløs gæren i lunkent vand.

Pisk i blandingen med et piskeris, så opløses gæren hurtigt. 

Tilsæt sukker, salt og olie og rør igen.

Rør melet i gærvæsken. Tilsæt kun lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for tør.

Pizzadej

Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.

Rul dejen ud, så den passer i størrelsen af en bradepande.

Læg dejen i bradepanden, beklædt med bagepapir.

Fordel kødsovsen over bunden (Vi anbefaler denne kødsovs). 

Bag pizzaen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

Tjek at bunden er færdigbagt, den skal lyde hul når man banker på den.

Noter


Om forfatteren
Profile picture for user Agervig
Agervig
Amatør
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier