Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre.
Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Antal: stk.
Porrer i ovn
Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 1 stk. Porre
- 1 spsk. Olivenolie
- Frisk timian
- Groft salt God flagesalt
Sådan gør du
- Skær toppen af porren og fjern det yderste lag.
- Skold lynhurtigt dine friske timan og tør dem af.
- Vask dem godt og grundigt og skær dem i 3-5 cm lange stykker.
- Vend dem i olien, saltet og timianen og gnub det godt rundt med dine fingre.
- Bag dem i ovnen i et ildfast fad ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
- Velbekomme.
Noter
Se f.eks. en anden opskrift på bagte porrer her.
Om forfatteren
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.