ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Porrer i ovn

PER ASMUSSEN | 28. maj 2018
Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.

Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre.

Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.


Antal: 6 stk.

Porrer i ovn

Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
2 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Porre
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Frisk timian
  • Groft salt God flagesalt

Sådan gør du

  • Skær toppen af porren og fjern det yderste lag.
  • Skold lynhurtigt dine friske timan og tør dem af.
  • Vask dem godt og grundigt og skær dem i 3-5 cm lange stykker.
  • Vend dem i olien, saltet og timianen og gnub det godt rundt med dine fingre.
  • Bag dem i ovnen i et ildfast fad ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
  • Velbekomme.

Noter

Se f.eks. en anden opskrift på bagte porrer her.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.