Tips til den perfekte scoremiddag

Tips til den perfekte scoremiddag
Indholdsfortegnelse

Er du single, og har netop fået arrangeret en spændende date? Ellers kan du finde en date her. En date giver noget nervøsitet og måske sommerfugle i maven. Men tænk hvis det er den denne gang, hvor kemien virkelig spiller mellem jer. Så må det bare ikke gå galt. Hvis du skal være arrangør bag middagen, kan du i dette indlæg få inspiration til den perfekte scoremiddag. 

Forkæl din date med lækker mad
Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, er der et ordsprog, der lyder. Så er du kvinde og skal lave mad til en mand, er en god middag det oplagte valg. Men mon ikke også, det er et godt scoretrick, når det gælder kvinder. Det er værd at prøve.

Start daten med at byde på et glas vin, øl eller andet, så stemningen kan bløde lidt op. Sørg dog for at have ikke-alkoholiske drikke på køl, hvis din date ikke drikker alkohol. Du kan samtidig have noget musik kørende i baggrunden. Det danner grundlag for en samtale om musiksmag. Mange frygter, at de ikke har noget at snakke om, men hvis man opsætter rammer for noget, som man kan spørge ind til, bliver det nemmere.

Vil du undgå, at din udkårne date ikke kan lide maden, kan du forventningsafstemme det med personen inden. Her kan du finde ud af, om vedkommende er vegetar, veganer eller om, der er noget, som personen ikke tåler. Så er du på den sikre side. Nogle af de favoritter, som mange kan lide er for eksempel:
 

 

En risotto kan laves vegetarisk, hvis det er nødvendigt. Dette er samtidig velsmagende og perfekt til spise til en god vin. Det samme gælder pastaretter. Tapas og pizza er gode retter til en scoremiddag, fordi der kan vedkommende tage det, som den kan lide og gå uden om det, den ikke kan lide. Med en pizza kan du få daten til at hjælpe med madlavningen, så I laver mad sammen, hvilken er en god icebreak.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier