Teknologi og madlavning: Sådan får du køkkenhjælp på din smartphone

Teknologi og madlavning: Sådan får du køkkenhjælp på din smartphone
Indholdsfortegnelse

Madlavning er ikke så enkelt, som det har været. Med endnu flere teknikker og et hav af opskrifter på nettet er helt nye muligheder blevet en realitet. I dag kan du nemlig få kokken direkte med ind i køkkenet, hvis du har din tablet eller smartphone med dig. Det hjælper dig til at streame madopskrifter, der gør det endnu lettere at mestre kogekunsten.

Vi fortæller dig mere om, hvordan du kommer i gang med at streame madlavningen derhjemme. Der er brug for en god internetforbindelse, og med et 5G netværk kan du være sikker på høj kvalitet. Læs meget mere her om, hvad 5G er, og hvordan du kan både se eller skabe madvideoer.

 

Hvad er 5G?

Lad os hurtigt kigge nærmere på, hvad 5G netværk er. I dag har mange danskere allerede gavn af 4G, der er et mobilt netværk, som vi typisk bruger på vores smartphone og tablet. I løbet af 2020 blev 5G mobilnetværk en realitet, hvilket er en lynhurtig forbindelse, der kører op mod 20 gange hurtigere end 4G.

Det særlige ved 5G dækning er både den enorme hastighed, men også båndbredden. Du har med garanti oplevet, at dit internet kører langsomt, selvom du har fuld forbindelse. For typisk er båndbredden ikke bred nok, og det vil skabe for meget trafik på alt for lidt plads. Med et 5G mobilabonnement får du mulighed for altid at have den hurtige forbindelse. Båndbredden er nemlig blevet optimeret markant med det nye 5G netværk.

 

Sådan kommer du i gang med at streame madvideoer

Der er ingen grænser for, hvad du kan finde af madopskrifter og videoer på nettet i dag. For at komme godt i gang med streaming i køkkenet skal du først og fremmest have en stærk forbindelse. Vi anbefaler, at du finder et 5G mobilabonnement, så du altid har en hurtig forbindelse lige ved hånden.

Herefter kan du vælge at finde specifikke madblogs, der har tilhørende videoer, eller du kan gå direkte efter det store univers af videoer på YouTube. Her finder du et utal af madvideoer, der guider dig fra start til slut i alle former for opskrifter. Dit 5G netværk sørger for, at du nemt kan se videoerne i HD og få fuld valuta for pengene.

 

Spring med på bølgen: Lav dit eget TV-køkken

Er du en sand ekspert i et køkken, eller elsker du bare at lave mad? Så kan du også selv springe på de mange madvideoer og skabe lige præcis den oplevelse, du selv elsker. Ligesom familien her kan du også vælge at lave dit helt eget TV-køkken, hvor du guider andre danskere igennem alverdens forskellige opskrifter.

Vil du selv i gang, er YouTube den bedste kanal for den størst mulige eksponering. Del videoerne med dine venner og bekendte, så du kan få delt dine madopskrifter. Og med 5G dækning kan du være helt sikker på, at alle dine videoer bliver uploadet i høj kvalitet. Så er der ingen misforståelser, når du skal vise de små teknikker og detaljerede anretninger, der inspirerer og ser indbydende ud.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier