ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Betingelser

Din brugerprofil

Ved at oprette dig som bruger på GastroFun, har du muligheden for at dele opskrifter, historier, artikler, billeder og videoer i vores forum.

Det er gratis at være medlem og bidrage til vores madunivers.

Dine indlæg

Ved at udgive indlæg/billeder/videoer på GastroFun, giver du tilladelse til at det må bruges i andre sammenhænge, f.eks. på sociale medier, artikelindlæg på andre medier, nyhedsbreve og lignende af redaktionen.

Du må kun bruge egne billeder eller billeder du har tilladelse til at bruge. Det kan koste os store bøder for brud af ophavret hvis der bliver udgivet billeder du ikke har lov til at bruge. Så snart vi opdager et misbrug, vil indholdet og din profil blive slettet.

Opskrifter/artikler som du udgiver skal være dine egne. Du må gerne være inspireret af andres og hvis du har kopieret en andens opskrift, så skal det fremgå i teksten og teksten skal være dine egne ord – ikke en kopi.

Du må ikke udgive kommercielle indlæg på siden. Hvis du ønsker det kommercielt indlæg eller advertorial/sponsoreret artikler, skal du rette henvendelse til redaktionen.

Din e-mail

Når du melder dig til som bruger på GastroFun, skal vi bruge din mailadresse. Den bruger vi blandt andet til at sende dig en besked, når dit indlæg er godkendt og lagt på mediet. Eller en ny adgangskode, hvis du har glemt den gamle.

Din profil

Af din profil vil fremgå dit brugernavn, dit profilbillede, din bio og de indlæg du eventuelt har fået offentliggjort på GastroFun. Din mail-adresse, navn og lignende vil ikke blive offentliggjort.

Profilen må ikke anvendes til kommercielle formål uden forudgående aftale med GastroFun.

Dit profilbillede skal være af dig. Ikke af andre. Ikke af et logo. Ikke af noget andet end dig, med mindre det er aftalt med GastroFun.

Du skal oplyse rigtigt navn. Det gælder alle.