Sukkerøjne

Sukkerøjne
Indholdsfortegnelse

Wilton Candy Eyeballs (sukkerøjne) på 1 centimeter

Det er de helt små ting, der er med til at sætte prikken over i'et. Sådan er det med mange ting her i livet, og ikke mindst hvad angår kager og desserter!

Vi pynter og dekorerer på livet løs, både fordi det er sjovt og hyggeligt, og fordi det kan bringe liv til de mest almindeligt udseende kreationer. Og hvis der er noget, der virkelig kan bringe liv til eksempelvis kager, så er det øjne. Ja, øjne!

Tag nu bare den klassiske kajkage: Ingen kajkage uden den karakteristiske bredde, åbne mund og de spøjse, stirrende øjne. Du kan jo lave øjne på mange sjove måder, og nogle resultater er helt sikkert bedre end andre.

Skal øjnene se helt perfekte ud, kan man bruge perler - meeeen det er nu også meget rart rent faktisk at kunne spise øjnene, fremfor at skulle pille dem af eller spytte dem ud.

Skal øjnene være spiselige, er sukkerøjne helt sikkert din absolut bedste mulighed for et perfekt resultat. De er både flotte og 100% spiselige, og der er cirka 100 øjne i en pose - så der er til mange gange! Øjnene er desuden 1 centimeter i diameteren.

Så kan du pludselig pynte alt lige fra kager og cupcakes til andre spændende desserter - eller hvad du nu end finder på af sjove ting og sager!


Sukkerøjnene kan købes her hos Bagebixen.dk.


Sukkerøjne

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier