Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Smokepin

gastrofunlogoSponsoreret indhold

Annoncørbetalt.

9. juni 2019

I gamle dage blev koldrøgning brugt som en konserveringsmetode. I dag bruger vi det ene og alene på grund af den fantastiske smag, det giver til blandt andet kød, bacon og fisk!

Er du en rigtig “grillsjæl” eller kødelsker, har du måske allerede kastet din kærlighed på idéen om koldrøgning.

Det kan være, at du holder dig tilbage, fordi koldrøgning kan være bøvlet og ikke mindst tidskrævende at komme i gang med: Vejret må ikke være for koldt eller for varmt, røgesmuldet må ikke være fugtigt, du skal holde øje med det og sørge for at holde det i gang… og så videre, og så videre.

Sådan var det i hvert fald hidtil.

Hvis du har set Løvens Hule, kender du måske allerede Smoke Pins.

Det er Ole Gravrok der har opfundet denne nemme metode til koldrøgning af kød og fisk, og han fik mange positive ord med på vejen i det populære tv-program. 

Smokepins

Når du bruger Smoke Pins, behøver du hverken rygeovn eller afbrænding kasse.

Du kan således ryge dit kød eller fisk i en papkasse, eller i grillen.

Nemmere bliver det altså ikke.

Når du køber Smoke Pins, får du 27 af slagsen i en pakke, og der medfølger naturligvis også en udførlig guide, der gør det nemt at komme i gang med at ryge sine nyfangede fisk eller en lækker bøf. 


Smokepins kan købes her.


Se dem i aktion her: