x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Skab de bedste rammer for den perfekte middag

SPONSORERET INDHOLD | 29. september 2019

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra de sider, der linkes til.


At lave den helt perfekte middag handler om meget andet end god mad. Vinen kommer selvfølgelig også til at spille en stor rolle, men mest af alt er det en helhedsoplevelse, der skal spille sammen på mange forskellige området. Det gælder både interiør, stemning og meget andet. Har du en restaurant, eller vil du gerne holde den helt rigtige middag derhjemme, så er du landet det rigtige sted.

Vi giver dig inspiration til, hvordan du får rammerne til at stå knivskarpt. Der er nemlig en række ting, der er et must, når du skal skabe de bedste forudsætninger for en fantastisk oplevelse. Læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre det hele klar med stil og elegance.

 

Indretningen er dit førstehåndsindtryk

Når du besøger en restaurant, er det første du vil møde det lokale, hvori du skal sidde. Indretning er med til at definere en stemning og den atmosfære, der er i lokalet. Samtidig vil det for mange være en måde at vurdere madens kvalitet ud fra, selvom det ikke altid er sådan, det hænger sammen. Derfor bør du overveje din indretning nøje.

I dag er det skandinaviske look særdeles populært – både på restauranter og i hjemmet. Det stilrene og simple udtryk blandet med forskellige nuancer udtrykker kvalitet og luksus hos langt de fleste. Her kan du med fordel kigge på boliginteriør fra AYTM. Du finder de fineste detaljer i et skønt design, der kan pynte i ethvert lokale.

 

Tekstiler skaber en rolig stemning

For at skabe noget, der byder velkommen og indbyder til en hyggelig aften, må du aldrig gå på kompromis med de bløde tekstiler. Puder, gulvtæpper og meget andet er nemlig med til at skabe en rolig atmosfære og samtidig bryder det rummets akustik.

Når du skal vælge tekstiler, bør du altid finde nogle i jordnære og rolige farver. Det kan være de støvede nuancer, der er særdeles populære i disse år. Det giver dig også muligheden for at kombinere tekstiler med farven på væggene, og på den måde fuldende dit udtryk fuldstændig. Det kan især være en god mulighed for dig, der skal indrette en restaurant.

 

Anretningen er afgørende

Vi siger, at vi spiser med øjnene, og der er i dén grad noget om snakken. Når vi ser et måltid mad, er det først og fremmest det visuelle udtryk, der er afgørende for vores oplevelse. Bliver vi mødt af en ret, der er uinspireret eller for voldsom at se på, vil vi automatisk regulere vores oplevelse ind efter dette.

Derfor bør du altid på 100% ind på anretningen. Det er en mindst ligeså stor del af oplevelse som selve maden. Faktisk kan en ret smage mindre godt, men stadigvæk imponere, fordi den er anrettet på den helt rigtige måde. Det vil også vise dine gæster, at du har lagt kræfter og kærlighed i retten og har en klar idé om, hvor du vil hen med den.

 

Afslappet på den fine måde

Når det kommer til en god oplevelse, er det særdeles vigtigt med den helt rigtige stemning og tone i rummet. Derfor bør du med ovenstående skabe et udtryk, der lægger op til hygge og en mindre formel tone. Det kan sagtens gøres med stil, netop i takt med en gennemført indretning og en god service.

Hvis du gerne vil være med til at gøre oplevelsen til noget helt særligt på din restaurant, kan det være en stor fordel selv at servere én eller flere af retterne. På den måde viser du ansigt og det vil imponere gæsterne. De vil føle, at de har fået lov til at komme ind bagved kulissen, og det kan give pote.

Skriv en kommentar