The Barista Express - den ultimative espressomaskine til hjemmet

Gastronørdens juleønsker - 4. december
Underrubrik
Lav espresso og se cool ud mens du gør det.
Indholdsfortegnelse

Gastro juleønsker - 4. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

The Barista Express fra Sage

Hvis du skal lave den ultimative espresso, skal du selvfølgelig have den ultimative espressomaskine til hjemmebrug.

The Barista Express fra Sage er den helt rigtige maskine ikke mindst fordi den ser helt rigtig ud. Den er lavet i rustfrit stål og med masser af knapper og en stor mekanisk trykmåler i midten. Hvis der er en maskine der kan få dig til at se ud som om du ved hvad du laver så er det The Barista Express.

Og den laver fantastisk kaffe også.

Der er 18 forskelige indstillinger for grovheden i den indbyggede kværn på toppen. Jeg ved ikke hvad man skal bruge 18 grovheder til, men det må være dobbelt så godt som 9!

Her kan du styre alle elementerne af processen med at lave en god espresso, men det er også i orden hvis du ikke ved hvad du laver. Den laver en solid kop til dig alligevel og fortæller dig endda når det er tid til rengøring.

Når det kommer til kunsten at lave mælkeskum, hjælper det store 360 graders skummehoved dig med at få det perfekt uden at den gør arbejdet for dig. En vigtig del af tilfredsstillelsen ved en flot og velskænket cappucino, ligger netop her.

Set hos Magasin til 5999 kr.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier