Pulled Pork af Boston Butt

Pulled Pork af Boston Butt
Indholdsfortegnelse

Boston Butt

Jeg har kun lavet små 50-60 kg pulled pork i mit unge liv, og de er altid blevet gode og folk har nydt dem, men nu har alting ændret sig, grænser er blevet flyttet og jeg har stadig mavepine, og der skal immervæk en del til.

De kære gutter fra Ladegaard Duroc bliver ved med at sparke benene væk under mig, det er ikke derfor jeg har ondt i maven, med deres produkter. 
Denne gang skulle jeg prøve kræfter med den sande pulled pork udskæring, nemlig en boston butt, hvilket er en stor sag, mit eksemplar vejede næsten 8,5 kg inden trimning, det er den øverste del af skulderen og man får også skulderbladet med i købet.

Den fik ikke helt den tid på grillen som jeg havde håbet på og jeg måtte snyde og skrue op for temperaturen, plus da vi ikke skulle spise den hjemme blev den færdig tilberedt i ovnen, dette ødelagde dog på ingen måde resultatet, da den havde fået masser af røg de første 28 timer.

 

Metoden er som følger:

Den blev trimmet og jeg sprøjtede 3 forskellige marinader fra Instant Taste ind i hvert deres område i kødet, derefter smurte jeg deres barbecue marinade ud på overfladen og rubbede den med magic dust.

Primoen blev tændt med mine favorit kul fra TBS grillshop og fireboard sat til, her begik jeg første fejl, da jeg fik byttet om på proberne og blæseren derfor fik den hidset op på over 300 grader inden jeg opdagede fejlen. Det tog noget tid inden den var kølet ned til de 100 grader og jeg kunne starte op.

Den fik som nævnt 28 timer inden jeg var nød til at pakke den ind og her var den på omkring 70 grader. Da vi kom frem blev den sat i en ovn ved 120 grader og fik yderlig 4 timer, så nåede den 91 og blev pakket igen så ovnen blev ledig til den anden mad.

Resultatet blev super lækkert, smør mørt, saftigt, smagfuldt og jeg elsker den lidt grovere struktur der er i dele af denne udskæring frem for de små nakkefilet'er man normalt bruger her i Danmark.

Pulled Pork af Boston Butt

Pulled Pork af Boston Butt

Pulled Pork af Boston Butt

Pulled Pork af Boston Butt

Pulled Pork af Boston Butt


Følg min Facebook side her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sværhedsgrad
Sociale medier