Ny milepæl: 10.000 følgere på Facebook

Ny milepæl: 10.000 følgere på Facebook
Indholdsfortegnelse

🎊 10.000 følgere! 🎊😮
Vi har ramt en sand milepæl her på GastroFun! 😊 I aftes rundede vi nemlig 10.000 Facebook-følgere (eller "Facebook-venner", som vi meget hellere vil kalde jer!) Vi kan næsten ikke få armene ned 😍

Tænk lige, at I er så mange, som følger med i det, vi laver... 🙏

Det er generelt gået sindssygt stærkt det sidste halve års tid, ikke mindst på hjemmesiden:

✅1,65 mio. unikke besøgende slog vejen forbi hjemmesiden i 2019, hvoraf halvdelen af disse har været forbi inden for de sidste 3 måneder! Til sammenligning var der "kun" 250.000 i hele 2018.

✅Vi har mere end 3.000 opskrifter og artikler på hjemmesiden.

✅Mere end 450 registrerede brugere med hver deres profil udgiver i øjeblikket opskrifter i vores madunivers. Og du kan selvfølgelig også være med! 👩‍🍳👨‍🍳

✅Sous vide er stadig den absolut mest populære underkategori (det kan vi godt forstå 😜).

✅Vores mest populære opskrift er rødvinssovs.

✅Nytårsaften var der vist mange af jer, der skulle have stegte kammuslinger! 😋 Det var i hvert fald den suverænt mest læste opskrift den aften! Dog skarpt forfulgt af helstegt oksemørbrad og sous vide oksemørbrad.

✅I elsker generelt også vores trylledej/saltdej🥨, brioche burgerboller🍔, black magic kage🎂, syltede grønne tomater🍏, hakkebøf🥩 og sous vide-bearnaise🥣 samt vores guides til mirror glaze og okseudskæringer med sous vide-tider 🌡
 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier