Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Masterclass Professionel Gasbrænder

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

23. december 2017

Gastro juleønsker – 23. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

Masterclass Professionel Gasbrænder

Denne professionelle model er specielt god til flambering af forskellige steaks/kødstykker, grøntsager og desserter. Vi har alle set kokke der brænder sukkeret på toppen af en Creme Brulee, men den her gasbrænder gør det muligt at f.eks. undgå at bruge en pande/grill ved bruning af kød efter en tur i sous vide. Den er speciel god til f.eks. at brune svinekød der er taget direkte op fra fryseren og vakuumpakkes uden at optøes.

Det er super lækkert at den bruger butangas (det samme som en almindelig lighter bruger), hvilket gør at den er nem at fylde op igen når den er tom samt at den ikke har brug for en gasdåse der skal på/afmonteres.

Brænderen har desuden den smarte funktion at knappen ikke skal holdes nede for at holde flammen i gang. Det giver lidt mere frihed til at arbejde med den.

Specifikationer

– Temperaturen på flammen er op til 1.300 °C
– Sikkerhedslås
– Udført i lækkert chrome
– Justerbart luftindtag til styring af flammens temperatur
– Adapter til nem påfyldning af butangas

Set hos SousVide.dk.

Læs mere om konkurrencen her.