x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Japanske kokkeknive i damaskusstål er et absolut must have i køkkenet

SPONSORERET INDHOLD | 28. juni 2021

Som enhver madconnoisseur allerede er klar over, skal man aldrig gå ned på udstyr – hverken i det professionelle køkken eller hjemme i privaten. For kun med de rette redskaber og med de helt rigtige knive, får man en følelse af ægte madlavning.

Hvor gode råvarer har indflydelse på smagen, har en japansk køkkenkniv i god kvalitet indflydelse på selve oplevelsen af at arbejde i køkkenet. Ingen er tjente med uskarpe skær og ujævne udskæringer, hverken når der skal skæres bøffer, snittes grøntsager eller laves garniture til anretningen.

Hos danske Qknives findes nogle af markedets bedste japanske køkkenknive – og så fås de ovenikøbet i damaskus stål.

 

Gode og skarpe japanske køkkenknive i damaskus stål tager gastro-oplevelsen til nye højder

Med japanske kvalitets knivsæt i damaskus stål er man sikret knivskarpe kvalitetsskær i mange år frem. I praksis dækker damaskus over en unik smedemetode fra det østlige asien, hvor flere typer af stål smeltes og smedes sammen, indtil knivens blad har opnået den ønskede tykkelse. 

Det er ikke ualmindeligt at finde en damaskus kniv, der består af over 60 lag sammensmedet stål. Måske det lyder af meget – men resultatet er et overraskende tyndt og knivskarpt skær, der emmer af rendyrket kvalitet. 

Følelsen af kvalitet øges kun yderligere, når blikket vandrer over knivens blad. Japanske damaskus knive har nemlig et anderledes mønster i stålet, hvor overfladen synes bulet og tydeligt bærer præg af smedeprocessen. 

Med andre ord er damaskus kokkeknive letgenkendelige, samtid med at de udkonkurrerer andre typer kokkeknive på markedet baseret på kvalitet, holdbarhed og skarphed.

 

De bedste køkkenknive på markedet fås hos Aalborgensiske Qknives

Der er ingen grund til at lade sig snyde af japanske køkkenknives ellers stedsspecifikke navn, for knivene fås også uden for Japans grænser. Nordjyske Qknives leverer nogle af markedets bedste damaskus knive og sælger dem både separat, i sæt og i forskellige serier. 

Forskellen på serierne findes bl.a. i farven og materialet på skaftet, så man let kan vælge den knivserie, der matcher køkkenets øvrige æstetik. Det klassiske sorte skæfte passer til ethvert hjem og professionelt køkken, mens det håndformede ahornsskæfte tilfører en helt anden visuel kvalitet til kniven og i skuffen.

 

Hvorfor nøjes med én, når man kan købe japanske damaskus kokkeknive i sæt?

Gode smagsoplevelser og kvalitetsudstyr til køkkenet hører ikke kun til på restauranter. Også derhjemme må oplevelsen af madlavning gerne være noget særligt og ekstraordinært – og det bliver det ikke, så længe ens køkkenknive er uskarpe.

Når først man har prøvet en af Qknives’ damaskus knive, finder man hurtigt ud af, at det er det eneste, man har lyst til at arbejde med. Uanset om man vælger at købe nye køkkenknive i sæt eller enkeltvis, og om man forkæler sig selv eller giver et knivsæt i gave til en, man holder af, så er man sikret en unik oplevelse i køkkenet – hver gang.
 

Skriv en kommentar


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287