Imponer med madlavning på date

Imponer med madlavning på date
Indholdsfortegnelse

Der er intet, der kan imponere på en date, som god kogekunst, og derfor er det noget du for alvor skal spille på, hvis du er glad for at lave mad og er single og på datingmarkedet. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du kan bruge dine evner til at gøre en god date endnu bedre. 

 

Mad er vejen til hjertet 

Vi mennesker har nogle grundlæggende ting til fælles, en af dem, er at vi alle skal spise og har brug for mad hver dag. Der er dog stor forskel på, hvor god man er til at lave lækker mad, og det er noget, som der findes mange niveauer på. Der er dog en ting, der er meget universelt – vi kan godt lide god mad, og vi bliver meget imponerede over nogen, der er gode til at lave mad. Derfor er der ingen grund til at gemme væk lige præcis denne færdighed, hvis du er ude på at imponere en date. 

 

Ikke læg listen for højt! 

Det er dog en god ide, ikke at lægge listen for højt, når man skal imponere daten. Hvis det går godt, så er det nemlig noget du skal opretholde – og du er måske ikke i humør til at diske op med et syvretters Michelin-måltid hver eneste weekend eller dag, for den sags skyld. Derfor kan det være en god ide at måske spare de helt særlige færdigheder til en bestemt anledning, og fokusere på enkelt, men godt og stadig imponerende, til en date. Det kan nemlig også virke lidt intimiderende, hvis der bliver skruet helt op for den formelle stemning, der tit er over et specielt måltid. 

Fokuser på enkle ingredienser og gode råvarer - måske med en lille twist. Det kan også være en god ide at lirke ud om din date har nogle helt særlige præferencer, eller måske til og med en livret, som du kan genfortolke. 

 

Udfordre med mad

Mad er også den perfekte mulighed for at give din date en lille udfordring. Der er selvfølgelig nogle ting man ikke kan lide, alles smagsløg er forskellige, men man kan godt udfordre dem lidt en gang i mellem. Du kan godt vise at du er frisk på at prøve nye ting, ved at inkorporere en lille udfordring i dit date-måltid, så din date får en ny oplevelse – noget personen måske aldrig har prøvet før. Da deler i en førstegangsoplevelse sammen, og det er uvurderligt, og er med til at gøre aftenen endnu mere mindeværdig, end den allerede var i forvejen. 

Dating hos Scor kan give dig den helt perfekte date, som du kan imponere med din kogekunst, og der findes potentielle dates for alle behov, for alt fra date kristne, til lidt mere pikant dating. Så har du gode muligheder for at finde noget der passer perfekt for dig og  dine behov. 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier