Hvorfor er god musik ligeså vigtig som god mad til festen

Hvorfor er god musik ligeså vigtig som god mad til festen
Indholdsfortegnelse

At holde fest består af mange forskellige dele, der skal spille sammen for at alle gæsterne får sig en oplevelse, som sidder stærkt i hukommelsen længe efter.

For at nævne nogle af de vigtigste ingredienser er først og fremmest den gode mad. Der skal være lækre retter, der kan sætte ganen i vand! Derudover er der også mange andre vigtige elementer som fx at have fundet et sted at holde festlighederne i, et par sjove indslag undervejs og så er det også vigtigt at man finder sig noget god festmusik, der kan være med til at skubbe tingene godt i gang.

 

Det hjælper med den gode stemning

Med god musik til festen så kan man lettere sætte den helt rette stemning. Hvis man fx ønsker at der skal godt gang i dansegulvet senere på aftenen så er det oplagt at få sig et ordentligt danseband, som virkelig kan skubbe gang i løjerne. Et live band er på denne måde ofte den bedste løsning - hvis man da har pladsen til det, for alle kender sikkert følelsen af at man bedre kan slå sig løs, hvis der står nogle og optræder fra scenen. I modsætning til, hvis man kun har et anlæg til at stå og spille fra en playliste. 

Et godt danseband kan samtidig interagere med publikum så deres ønsker til numre kommer med i løbet af aftenen.


 

Man kan finde musik til festen indenfor alle budgetter

Man skal huske at det ikke altid er billigt at få et godt band og noget god musik med til festen. Men samtidig behøver man dog ikke fortvivle for det er faktisk muligt at finde god musik indenfor de fleste niveauer. 

Man kan nemt skabe den atmosfære man ønsker

Man kan samtidig snildt skabe lige præcis den stemning eller den atmosfære man ønsker sig til festen. Før blev eksemplet med et danseband brugt, men hvis man hellere vil skabe en mere intim atmosfære så kan det være at man skal overveje en sanger til festen.

 

Det passer ind til alle anledninger

Om man holder julefrokost for sine kollegaer, om det er bryllupsfest, om det er fødselsdagsfest for flere end 50 personer eller om det er en konfirmation for blot en håndfuld af ens tætte venner og familiemedlemmer, der skal fejre konfirmanden så vil det være en god ide med den rette musik til festen. 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier