Bogen: "Sous Vide Kogebogen"

Bogen: "Sous Vide Kogebogen"
Indholdsfortegnelse

Lav Michelin-retter i køkkenet med sous vide

Dette var den første danske bog omkring sous vide. 

Selvom bogen ikke er den nyeste mere, så holder indholdet stadigvæk.

Hvis du vil tage din madlavning et skridt videre, skal du bruge sous vide-teknikken, og den kan du læse meget mere om i “Sous vide kogebogen”.

Sous vide har længe været brugt af professionelle kokke, og ved hjælp af denne kogebog, kan du selv prøve kræfter med teknikken.

Så næste gang du inviterer venner på middag, kan du byde dem på en Michelin-ret. 


Bogen kan bl.a. købes her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier