Bogen: "Gæstemad med sous vide"

Bogen: "Gæstemad med sous vide"
Indholdsfortegnelse

"Gæstemad med sous vide" af Peter Friehling

Hvem vil ikke gerne kunne byde sine gæster på en lækker og velsmagende treretters-menu, mens man oser af overskud?

Med Gæstemad med sous vide af Peter Friehling kan du lade dig inspirere af de 10 forskellige opskrifter på imponerende treretters-menuer, der vil kunne skabe rammerne om enhver hyggelig sammenkomst.

Kogebogen tager højde for, at man som vært gerne vil have tid til at være nærværende samtidigt med, at man forbereder maden, da den hjælper med den praktiske del af planlægningen og tilberedningen. 

Som kogebogens titel indikerer, tager opskriftterne udspring i sous vide tilberedningsmetoden, hvor både forberedelsen og tilberedningen af maden tager kort tid og resulterer i en fantastisk, intens smagsoplevelse.


Bogen kan bl.a. købes her hos Saxo.com eller her hos Sousvide.dk

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier