5 smagsoplevelser du (måske) kan købe billigere end normalt på Black Friday

5 smagsoplevelser du (måske) kan købe billigere end normalt på Black Friday
Indholdsfortegnelse

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal investere dine penge, hvis du ønsker en madoplevelse til en billig penge, bør du læse med herunder, hvor du får 5 smagsoplevelser, som du måske kan få til en billigere pris end normalt på Black Friday.

Black Friday er en amerikansk mærkedag, vi for alvor har taget til os her i Danmark. Det er en tid, hvor du kan få en masse gode tilbud, og de danske butikker bugner med produkter, du kan få til en fornuftig pris på denne ene dag om året.

Det betyder dog ikke, at du udelukkende kan købe fysiske produkter. Du kan også få en lang række gode tilbud på mad, oplevelser og andre ting, der relaterer sig til gastronomiens verden. Det handler om at holde godt øje og måske gøre noget research på, hvor du kan få gode tilbud på smagsoplevelser.

 

#1: Restaurantbesøg

Det er langt fra alle restauranter, der har gode tilbud på mad til Black Friday, men det er alligevel værd at holde øje med. Du kan i visse tilfælde finde gode tilbud på gavekort, middage og lignende hos restauranter, caféer og spisested.

 

#2: Oplevelsesgaver

En oplevelsesgave på tilbud til Black Friday behøver ikke at inkludere en tur i Tivoli – den kan sagtens være en tur på en god restaurant. Der findes mange steder, hvor du kan købe gavekort til oplevelser, og typisk vil du kunne spare penge, når du gør dine indkøb på Black Friday.

 

#3: Køb kød online

Der findes efterhånden et væld af webshops, der sælger kød over nettet, og du kan derfor gøre et godt tilbud, hvis du handler der på Black Friday. Det er ikke alle webshops, der forhandler kød, som har tilbud, men der findes nogle enkelte, hvor du kan være heldig at gøre et godt tilbud.

Du kan også holde øje med gode tilbud hos din lokale slagter, som helt sikkert også vil have gode tilbud på kød, fisk og fjerkræ. Det gør sig gældende, uanset om du plejer at handle kød hos dit lokale supermarked eller hos slagteren.

 

#4: Måltidskasser

Måltidskasser er blevet utroligt populære, og det er med god grund. De er den perfekte løsning for en travl børnefamilie, som har behov for, at tingene forløber nemt og ligetil i hverdagen, men uden at det skal være usundt.

Hos flere forskellige forhandlere af måltidskasser kan du gøre et godt tilbud til Black Friday. Det gør sig eksempelvis gældende, hvis du handler hos RetNemt, MåltidsBoxen, Halkær Ådal og KOKKENS Hverdagsmad.

 

#5: Køkkenudstyr

Hvem vil ikke have lækkert køkkenudstyr af høj kvalitet til en ekstraordinært god pris? Det vil de fleste, der går op i at lave mad på et nogenlunde anstændigt niveau. Til Black Friday kan du med garanti gøre gode køb hos de forskellige forhandlere af køkkenudstyr.

 

Både Satana.dk, Bagetid.dk, Sousvide.dk, Kitchenone.dk og Meatlover.dk kører med gode tilbud til Black Friday, så det er blot om at holde dig opdateret, så du ved, hvad du skal investere i, når den store tilbudsdag oprinder.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier