3 gode tips når man skal åbne en ny restaurant

3 gode tips når man skal åbne en ny restaurant
Indholdsfortegnelse

Vælger man at gå til værks med at åbne en ny restaurant, er der mange ting man skal tage højde for. En godt og velfungerende sted, kræver et godt fundament fra starten af, og måske skulle man overveje at få nogle hjælpende hænder udefra.

Som ny ejer af en restaurant, står man med en masse drømme og håbefulde ønsker, og i sidste ende er drømmen altid succes. Succes til at blive den populære, som gæsterne vælger og besøge igen og igen.

Det kan være en stor mundfuld på én gang og processen kan være hård og lang. Læs med nedenfor hvordan du kan få en god start, med hjælpende hænder udefra. 

 

 

1 Lav en plan

Er det en restaurant du åbner, et nyt tømrefirma eller noget helt tredje, er det altid vigtigt at have lagt en plan. Med en udarbejdet plan og strategi kan du få en mere struktureret og overskuelig opstart. Går du i stå i processen, kan du altid gå tilbage og kigge din plan igennem.

Når det så er sagt, så kan en udarbejdet plan også ændre sig på sin vej. Det er bare vigtigt at man har et standpunkt, da det også giver en form for tryghed og ro maven så man ved, hvor man er på vej hen.

2 Et funktionelt køkken

Et vigtigt hovedelement ved opstart af ny restaurant er, hvordan ens køkken bliver udarbejdet og hvor funktionelt det bliver. Hele essensen af ens restaurant kommer af maden og med et godt køkken, skaber man et godt fundament udenlige. Det er vigtigt at der er masser af plads og dine hårdehvidevarer, amaturer og andet fungerer optimalt fra starten af.

Det er altid nemmere at lave god mad til mange mennesker, i et køkken der kan rumme det. Koekken24.dk kan hjælpe dig med alt køkkeninventar til favorable priser. Her finder du alt det inventar du har brug for, og kan derfor købe det du skal bruge, til en samlet god pris. Du får hos koekken24.dk professionel rådgivning og flere forskellige produkter i forskellige prisklasser, så du kan finde noget der passer til dit nyes køkken behov.

3 Dit personale er i fronten

Som restaurantejer vil det altid være dit personale der er ansigterne udadtil. Ofte er køkkenet ude bagi og maden bliver hentet af ens tjenere. Det tjenerne der er på gulvet og yder den service, man som ejer har har ønsket. Det er personalet der skal håndtere alle gæsterne, tilfredse som utilfredse. Ofte bliver personalet udsat for nogle situationer, hvor man er presset og nogle gæster er måske utilfredse. Det er her vigtigt at personalet kan holde hovedet koldt, og agere profesionelt i alle tænkelige situationer.

Har man ikke prøvet at ansætte personale før, og er man i tvivl om hvilke faktorer man skal kigge efter, til samtalerne. Så vil det være en ide at få hjælp udefra. Det er vigtigt at have et godt team fra starten af, og det kan være svært at skabe det team selv, uden meget rekrutteringserfaring. Ballisager.com er et erfaren rekrutteringsfirma i København og kan hjælpe dig med at finde dine medarbejdere. De er specialister inde for faget og kan helt sikkert hjælpe dig, med at finde det team der skal køre din restaurant. 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier