Molekylær Gastronomi

Her har vi en masse opskrifter og artikler omhandlende molekylær gastronomi. Det er bl.a. indenfor områderne direkte sfærifikation, indirekte sfærifikation, frugtperler/falske kaviar og hvad kemi kan gøre i ens måltider.

Sponge cake (kage på 5 minutter)
Opskrift
Per Asmussen
Gulerodskage sous vide
Opskrift
Per Asmussen
Molekylær stegt sild i eddike (c)molekymi.dk
Opskrift
Gæsteindlæg
Pistaciekage på sifon
Opskrift
Gæsteindlæg
Chokoladejord med hyldeblomstyoghurt
Opskrift
Redaktion
Aktivt kul pulver
Artikel
Sponsoreret indhold
FoamKit Pro
Artikel
Redaktion
Liquid smoke
Artikel
Sponsoreret indhold
Molekylære artiskokker (c)molekymi.dk
Opskrift
Gæsteindlæg
Avocado i tempuradej
Opskrift
Gæsteindlæg
Digital måleske
Artikel
Sponsoreret indhold
Bladguld
Artikel
Sponsoreret indhold
Gin & Tonic sfære
Opskrift
Gæsteindlæg
Skumbad
Opskrift
Muusmann Forlag
Kartoffelsalat med chips
Opskrift
Muusmann Forlag
Dessert: Boeuf bearnaise
Opskrift
Muusmann Forlag
Triple chokoladekage
Opskrift
Muusmann Forlag
Svampe dashi
Opskrift
Redaktion