ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Wagyu Teres Major Sous Vide

SEBASTIAN JESPERSEN | 21. oktober 2020
Teres Major har hele tiden været en favorit herhjemme sammen med New York Strip, og som Wagyu udgave er det bare endnu bedre. Er det pengene være?Ja. Det synes jeg.

WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.

Teres Major har hele tiden været en favorit herhjemme sammen med New York Strip, og som Wagyu udgave er det bare endnu bedre. Er det pengene være? Ja. Det synes jeg. Hvis du elsker Teres Major og vil imponere gæsterne så giv dem et skud. Det er Teres Major men bare endnu mere saftigt og smagfuldt.

Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Teres Major Sous Vide


Antal: 2 personer

Wagyu Teres Major Sous Vide

Teres Major har hele tiden været en favorit herhjemme sammen med New York Strip, og som Wagyu udgave er det bare endnu bedre. Er det pengene være?Ja. Det synes jeg.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Sebastian Jespersen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Grej

Ingredienser

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
  • Krydder kødet med salt og peber.
  • Vakuumpak kødet.
  • Tilbered kødet i 2 timer.
  • Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.
  • Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
  • Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.
  • Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.
  • Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):
  • Gasbrænder
    Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side
    Grill
    Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Støbejernspande
    Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.
  • Skær kødet på tværs af kødfibrene og server straks.

Om forfatteren


Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide

Følg mig på Instagram her.