ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vildsvinefrikadeller

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 26. oktober 2018
Hos os er vildsvinefrikadeller et af årets højdepunkter, og vi ser frem til, at kødet, som regel i efteråret, lander i supermarkedernes køledisk. Vi rører farsen med feta og chili, og kombinationen er magisk. 

Hos os er vildsvinefrikadeller et af årets højdepunkter, og vi ser frem til, at kødet, som regel i efteråret, lander i supermarkedernes køledisk.

Vi rører farsen med feta og chili, og kombinationen er magisk.

Server frikadellerne med dit foretrukne tilbehør eller brug dem som en del af en buffetservering.

Vildsvinefrikadeller


Antal: 4 personer

Vildsvinefrikadeller

Hos os er vildsvinefrikadeller et af årets højdepunkter, og vi ser frem til, at kødet, som regel i efteråret, lander i supermarkedernes køledisk. Vi rører farsen med feta og chili, og kombinationen er magisk. 
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 500 gram Hakket svinekød vildsvin
  • 1 tsk. Salt
  • 1 stk. Løg revet
  • 50 gram Feta smuldret
  • 0.5 stk. Chili rød
  • Peber
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom hakket kød i en skål og tilsæt salt.
  • Rør kødet sejt med saltet - brug en røremaskine eller elpiskerens dejkroge.
  • Lad kødet hvile i 10 minutter.
  • Flæk chilien og fjern evt. kernerne. Det er kernerne, der bidrager med mest af den stærke smag, så fjern alle eller en del af disse, hvis du ikke er vild med meget stærk mad.
  • Tilsæt hakket chili, feta, æg, løg og peber. 
  • Rør farsen godt sammen med de øvrige ingredienser, den skal være sej og luftig.
  • Lad farsen trække i cirka 30 minutter (den skal have stuetemperatur, når du steger frikadellerne).
  • Opvarm en pande og steg frikadellerne i rigeligt smør. Lad dem danne en god stegeskorpe, inden de vendes.
  • Server frikadellerne med en tomatsovs, grøntsager samt kartofler eller ris som tilbehør.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.