MUMS, DEN BEDSTE ?SVAMPE?RØDVINSOVS. Er sovs ikke bare lækkert? Hvis du er sovse-elsker ligesom jeg, vil jeg anbefale denne sovs.
Hvis du ønsker ny inspiration i dagligdagen, så prøv en måltidskasse fra vores sponsor Hello Fresh. Få 1199 kr. i rabat på de første 5 måltidskasser ved at trykke på dette link eller bruge rabatkoden: “gastrofun1199”:
Antal: personer
Svampesauce med rødvin
MUMS, DEN BEDSTE ?SVAMPE?RØDVINSOVS. Er sovs ikke bare lækkert? Hvis du er sovse-elsker ligesom jeg, vil jeg anbefale denne sovs.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Grej
Ingredienser
- 200 gram Svampe brune - i tynde skiver
- 1 håndfuld Kantareller kan udelades
- 2 spsk. Smør
- 0.5 flaske Rødvin cirka 375 gram
- 4 tsk. Timian flydende - alternativt 6 kviste frisk timian
- 0.5 liter Fløde
- 1 tsk. Sukker
- Salt og peber
- 1 stk. Hønsebouillon alternativt en grønsagsbouillon
Sådan gør du
- Smelt smørret på en pande.
- Svits svampene, så de tager farve.
- Når svampene har taget farve, hældes rødvinen ved.
- Kog vinen helt ind i svampene.
- Når rødvinen er kogt ind, hældes fløde i efterfulgt af bouillon og sukker.
- Smag til med salt og peber.
Noter
*Jeg laver helst denne sovs i god tid, så den kan få lov, at simre og trække en masse smag til sig.
Om forfatteren
Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi
Følg mig på Instagram her.