ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stenbiderrogn med pocheret æg

ANNE METTE AUTZEN | 11. februar 2019
Serveret på ristet rugbrød med Sauce Hollaindaise og grillet hjertesalat

Jeg elsker stenbiderrogn. De er velsmagende og kan bruges på så mange måder. De kan bruges i en salat, forret eller sågar som en hovedret.

Rogn spiller godt sammen med æg og når man kombinerer æg, rogn med Sauce Hollandaise og ristet rugbrød – så kan man nærmest høre englene synge.


Antal: 2 personer

Stenbiderrogn med pocheret æg

Serveret på ristet rugbrød med Sauce Hollaindaise og grillet hjertesalat
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 13 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 slice Rugbrød
  • Smør Til ristning af rugbrød
  • 100 gram Stenbiderrogn Renset og saltet
  • 0.5 stk. Rødløg Finthakket
  • 2 stk. Æg
  • Hollandaisesauce Din yndlings færdiglavet
  • 1 tsk. Sennep Grov
  • Purløg Efter smag

Sådan gør du

  • Rist rugbrødet i smør på panden.
  • Porchér to æg.
  • Halver hjertesalaten i to og gril dem på panden, med stok på, i smør et par minutter.
  • Når de har fået lidt farve tages de af panden.
  • Pisk din yndlings hollandaise og tilsæt en tsk. grov sennep.
  • Smag evt. stenbiderrognen til med ekstra salt!
  • Fin hak rødløg og purløg.
  • Anret med rugbrød, hjertesalat og stenbiderrogn.
  • Hæld hollandaise hen over retten og pynt med rødløg og purløg.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!