ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Spinatpandekager med fyld

ANNE METTE AUTZEN | 10. april 2019

Spinatpandekager er en både lækker og sund ret, som du kan spise til frokost, aftensmad eller som en eftermiddagssnack. 

Du kan fylde pandekagerne med det indhold, du har lyst til – hvad end det er fisk, som i denne version, eller du er mere til f.eks. kylling, skinke eller en vegetarisk version.

Spinatpandekagerne er også et godt alternativ til madpakken, hvis den trænger lidt nyt indhold. 

God fornøjelse!


Antal: 4 Portioner

Spinatpandekager med fyld

3.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 5 stk. Æg
  • 3 deciliter Mælk
  • 3 deciliter Hvedemel
  • Salt
  • Frisk spinat Et par håndfulde

Hytteostecreme

  • 2 deciliter Hytteost
  • Citronsaft Fra 1/2 citron
  • 1 spsk. Pesto
  • Salt og peber

Sådan gør du

Spinatpandekager

  • Blend alle ingredienserne med en stavblender til en jævn masse. 
    Tilføj mel eller mælk, hvis du ønsker at justere konsistensen. 
    Sæt dejen på køl i min. 30 minutter.
    Steg pandekagerne i lidt smør. 
    Fyld pandekagerne med dit yndlings fyld.
    Jeg har valgt; laks, avokado, tomat, agurk, ærter, friskost og hytteostcreme.
     

Hytteostecreme

  • Bland alle ingredienserne i en skål.
    Justér på smagen med mere eller mindre salt, peber og citronsaft.
    Spinatpandekager med fyld
    Spinatpandekager med fyld
    Spinatpandekager med fyld

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!