ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pitabrød med kylling

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 23. august 2018

Løft dine pitabrød til et højere niveau ved at bage dem selv og servere dem med et lækkert fyld bestående af karrystegt kylling, ristet grønkål og sprøde grøntsager.  


Antal: 4 Personer

Pitabrød med kylling

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 package Kyllingeinderfilet
  • Olie til stegning
  • Smør til stegning
  • Karry
  • Agurk
  • Spidskål
  • pitabrød hjemmebagte- se link til opskrift i vejledningen
  • Grønkål
  • Olie
  • Salt

Sådan gør du

  • Bag meget gerne dine pitabrød selv, resultatet kan slet ikke sammenlignes med noget, du kan købe. Du kan finde vores lette og lækre opskrift på pitabrød: her.
     

    Sprød grønkål:

    Fjern stokken fra grønkålen og kasser den.
    Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker.
    Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser posen, så olien fordeles på alt grønkålen. 
    Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader varmluft.
    Grønkålen skal være knasende sprød.
     

    Kylling:

    Skær kyllingefileterne i mindre stykker.
    Opvarm smør og olie på en pande og "brænd" karry af på panden et øjeblik. Det udvikler smagen. 
    Steg kyllingen ved lidt over middel varme, til den er gennemstegt, men ikke tør. 
     

    Grøntsagsfyld:

    Skyl og snit agurken i skiver og spidskålen i fine strimler.
     

    Servering:

    Server de lune pitabrød med kylling, sprød grønkål, agurk og spidskål. 
    Server også gerne en dressing til pitabrødene, enten en færdigkøbt dressing eller en, du selv rører sammen af f.eks. 
    Pitabrød med kylling

Noter

Server også gerne en dressing til pitabrødene, enten en færdigkøbt dressing eller en, du selv rører sammen af f.eks. lidt mayonnaise, cremefraiche, karry, citronsaft, sukker og salt og peber. 

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.