Så er der varm mad på 15 minutter! Hurtigere og nemmere bliver det næsten ikke, når det skal særligt tjept i hverdagen.
One-pot er blevet virkelig populært, og det kan jeg godt forstå. Det er nemt og lækkert, og du kan bruge de grøntsager, du selv har liggende!
God fornøjelse.
One pot pasta bacon opskrift
Antal: personer
One pot pasta bacon
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 400 gram Pasta
- 250 gram Champignon
- 1 Squash lille
- 1 Løg
- 2 clove Hvidløg
- 1 liter Grøntsagsbouillon
- 1 deciliter Piskefløde
- 2 tsk. Timian frisk eller tørret
- 1 tsk. Oregano tørret
- 1 tsk. Rosmarin tørret
- 0.5 tsk. Chiliflager tørret - kan undlades
- Salt og peber fra kværn
- 200 gram Bacon røget, i tern
Sådan gør du
- Hak løget fint.
- Skær squashen i skiver og i kvarte.
- Skær champignonerne ud i mundrette stykker.
- Bland alle ingredienser inklusive krydderier i en gryde.
- Kog det hele i 10 - 12 minutter, indtil pastaen er al dente.
- Smag til med salt og peber.
- Steg baconternene sprøde på en pande og kom dem i retten lige inden servering. Riv eventuelt lidt parmesan henover retten også. Velbekomme.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!