Østersmayo

Østersmayo
Sidst ændret:
Tirsdag den 23. februar, 2021 - 10:45
Beskrivelse

Mit bud på en lækker østers mayonnaise.

Efter at have lært stavblendertricket, må jeg indrømme at jeg nærmest aldrig laver Sauce Bearnaise eller mayonnaise uden en stavblender.

Derfor er mit udgangspunkt her også at bruge den til at lykkedes med en dejligt mayonnaise lavet med østers.

Alle mængderne er cirka mængder, så det handler om at smage den til.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
7 minutter
Ingredienser
1 Æg
1⁄2 tsk Salt
1 tsk Citronsaft (cirka)
1 dl Olie (smagsneutral - f.eks. rapsolie)
Vejledning

Åbn 2 østers og kom kødet og saften ned i et højt glas (brug f.eks. det der følger med til din stavblender).

Tilsæt æg, salt og lidt citronsaft.

Kom stavblenderen ned i bunden og blend det sammen. Det tager cirka 20-25 sekunder.

Placer stavblenderen helt i bunden af glasset og hæld olie i.

Blend mens den er i bunden og løft den meget langsomt opad mens den samler sig.

Smag den evt. til med citronsaft/skal.

Velbekomme.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier