ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mazarintærte med frugt

ANNE METTE AUTZEN | 8. juni 2020
Sommermazarintærte. Så bliver det ikke meget mere sommer: Friske bær ovenpå en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.

Sommer mazarin tærte.

Så bliver det ikke meget mere sommer: Friske bær ovenpå en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.

Mazarintærte med frugt


Antal: 1 kage

Mazarintærte med frugt

Sommermazarintærte. Så bliver det ikke meget mere sommer: Friske bær ovenpå en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 45 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Mazarinbund

  • 200 gram Marcipan groft revet
  • 200 gram Smør blødt
  • 75 gram Sukker
  • 4 stk. Æg
  • 50 gram Mel
  • 100 gram Mørk chokolade

Creme

  • 0.5 stk. Vaniljestang eller 1/2 tsk vaniljesukker
  • 2 deciliter Mælk
  • 2 stk. Æggeblommer
  • 1 spsk. Majsstivelse
  • 1 spsk. Sukker
  • 0.25 liter Piskefløde

Pynt

  • Bær masser af bær - bestem selv hvad du vil have på

Sådan gør du

Mazarinbund

  • Pisk marcipan, smør og sukker sammen.
  • Tilføj æggene et efter et.
  • Tilføj mel.
  • Beklæd en rund bageform med bagepapir - fordel dejen og bag i almindelig ovn ved 175 grader i cirka 25-35 minutter (afhængig af ovnens varme).
  • Køl ned 
  • Smelt 100 g mørk chokolade og pensl bunden.
  • Lad chokolade stivne.

Creme

  • Bland vaniljen med sukker og rør æg og majsstivelse sammen hermed.
  • Varm mælken i en gryden tilsæt æggeblandingen og lad det tykne under omrøring.
  • Tag gryden af varmen og lad cremen køle af.
  • Pisk fløden til let skum og fold cremen heri. 
  • Cremen puttes på sprøjtepose og stilles på køl i 30 minutter.
  • Kagen sprøjtes op og pyntes med sommerbær!?

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!