Prøv lige og hør her! Nu er det lille fredag, så du har jo sådan set fortjent en drink, når du har fri fra arbejde? Man må jo godt lige tage lidt forskud på weekenden, ikke?! Og solen skinner på terrassen ??️?
En frisk drink, og lidt sød siger du!
Jamen lav lige to Mango Toots:
Antal: glas
Mango Toots
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 4 centiliter Gin Tanqueray
- 1.5 centiliter Cointreau
- 1 centiliter Mangosirup Monin Mango
- Isterninger
- Mynte 1 stilk
- Tonic Schweppes Indian Tonic
Sådan gør du
- Kom din gin, Cointreau og mangosirup i en shaker. Kom isterninger i og ryst det godt sammen. Hæld det over i et højt glas sammen med mynten. Tilsæt indian tonic til glasset er fyldt. Skål ?
Om forfatteren
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært i GastroFuns TV-køkken, samt medejer og del af redaktionen her på siden. Du kan også se ham i MasterChef 2021.