Grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød

Lækker salat med grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød.
Vi har opskriften fra bogen: "Den grønne flyttehjemmefrakogebog", skrevet af forfatteren Sebastian Mathson Randrup.
1. Sæt en grillpande over blus, og skru helt op for varmen.
2. Skyl ferskner, og del dem på midten. Vrid herefter stenene ud.
3. Når panden er rygende varm, grilles ferskner med skærefladen nedad i ca. 4-5 min., til de har fået flotte mørke grillstriber. Læg dem til side.
4. Hæld lidt olivenolie over brødskiverne, og grill dem ligeledes på den varme grillpande i ca. 3-4 min. på hver side, til de har fået godt med farve. Krydr med salt og peber, og læg dem herefter til side.
5. Skyl rucola, og skær ferskner og brød i grove stykker. Lad evt. en halv fersken ligge udelt til anretning.
6. Læg rucola, brød og fersken på et fad, og fordel balsamico og resten af olivenolien over.
7. Smuldr fetaen henover salaten, pynt af med lidt spiselige blomster, og servér.
Fotos: Jesper Glyrskov



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.