En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.
• ᴄʀᴇᴀᴍ ʀᴏʟʟ •
En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.
Antal: portion
Cream rolls
En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 1 pakke Butterdej
- 0.25 liter Piskefløde
- 1 knsp. Vaniljesukker
- 40 gram Flormelis
- Pistacienødder hakkede - til pynt
Sådan gør du
- Skær butterdejstrimler på cirka 1-1,5 cm bredde.
- Tag en grydeske, hvis “håndtag” er rundt. Dæk det med sølv papir og snor en af de afskårne strimler rundt om håndtaget og fjern herefter sølvpapiret og hornet fra håndtaget (se video på min Instagram profil). Fortsæt indtil alt butterdejen er brugt op.
- Bag dem i ovnen til, at de bliver gyldenbrune - pas på de ikke for får meget tid.
- Pisk nu fløde, vaniljesukker og flormelis til skum.
- Fyld hornene op med creme når de er afkølet og tilføj evt. hakket pistacienødder på enderne og noget flormelis på toppen af hornene.
Om forfatteren
Natasha er glad for fusion food - en kombination af to forskellige køkkener, asian og western.
Følg mig på Instagram her