ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cheesecake med havtorn

MADSGLUNDE | 14. december 2020

Lækker og frisk cheesecake med havtorn.

I går fyldte min kæreste år.

I den anledning skulle vi selvfølgelig have kage.

Lotte elsker cheesecake, så der var faktisk heller ikke et svært valg.

Denne gang blev det med havtorn og det er bestemt ikke sidste gang vi forsøger os med det!

Kagen bliver bare super dejlig og frisk, det var faktisk et super godt afbræk fra alt det søde der eller er i december måned 

I får opskriften og så håber jeg i har lyst til at prøve den.


Antal: 1 kage

Cheesecake med havtorn

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: madsglunde
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Mørk kiksebund

  • 250 gram Digestive kiks
  • 100 gram Smør
  • 2 spsk. Brun farin
  • 2.5 spsk. Kakao pulver

Cheesecakemasse

  • 10 stk. Husblasblade
  • 400 gram Havtorn frosne
  • 300 gram Sukker
  • 600 gram Flødeost
  • 1 stk. Citron både saften og skallen
  • 1 stk. Appelsin både saften og skallen
  • 300 gram Græsk Yoghurt

Sådan gør du

Mørk kiksebund

  • 1: kiksene, brun farin og kakopulver kommes i en blender og kørers til det bliver til smuldr.
    2: smørret smeltes og det hele blandes sammen.
    3: kom det hele ned i en springform med bagepapir i og pres det godt sammen, herefter på køl.
     

Cheesecakemasse

  • 1: husblassen kommes i koldt vand.
    2: sukker, flødeost, græsk yoghurt samt skal og saft fra citrusfrugterne røres sammen i en skål.
    3: havtorn kommes i en gryde og koges op, hvorefter det blandes sammen med husblassen og sidst sigtes, så der ikke kommer kerner med.
    4: tag lidt af ostecreme i en skål og bland det sammen med havtornpureen (gem cirka 0,5 dl til pynt).
    5: kom det herefter op i resten af ostemassen og rør det godt sammen, hvorefter det kommes på kiksebunden.
    6: havtornpureen kommers på i striber og herefter laves mønster i med en pind, ved at køre modsatte vej.
    7: kom det hele på køleskabet i minimum 5 timer.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.