Sommerlig cæsarsalat med parmesancrumble og umamicreme.
Sådan har du ikke set den før, men den har masser af dybde og fylde.
Antal: personer
Cæsarsalat med kylling og parmesancrumble
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 2 stk. Romainesalat
- 1 package Karse
- 2 stk. Kyllingebryst stegt
Bagte cherry tomater
- 16 stk. Cherrytomater
- Salt
- Peber
- Olie
- Honning
Umamicreme
- 1 stk. Æg lille
- 1 tsk. Sennep
- 1 stk. Ansjosfileter vær ikke bange!
- 1 tsk. Eddike
- 1 tsk. Honning
- 0.5 tsk. Cayennepeber
- 0.5 tsk. Salt
- Peber
- 2.5 deciliter Olie smagsneutral
- 15 gram Parmesan
Parmesancrumble
- 4 spsk. Panko rasp
- 4 spsk. Creme ovenstående umamicreme
Pynt
- Ærteskud
Sådan gør du
- • Forvarm ovnen på 150 grader (varmluft). • Placer cherrytomaterne på en bradepande med bagepapir. • Hæld salt, peber, honning og olie henover tomaterne. • Lad dem bage i 30 min i ovnen. • Steg to stykker kyllingebryst på en pande, ca. 5 min på hver side. • Når tomaterne er færdige i ovnen, tages de ud og afkøles. • Skru ovnen op på 180 grader (varmluft). • Hæld panko rasp ud på en bageplade, drys dernæst parmesan henover. • Lad det bage i ca. 5 min. • Lav umami cremen: Find et højt glas at blende i. Tilføj, æg, sennep, salt, ansjos, eddike, honning, cayennepeber, peber og olie i glasset. Blend det hele med en stavblender, til en ensartet konsistens. Vend fintrevet parmesan i cremen, med en dejskraber eller en ske. Tip: Blend IKKE parmesanen i cremen da den kan skille. • Anret romaine salaten rustikt i en skål.af.
Om forfatteren
Madflaben er glad for snaskede og smagfulde opskrifter.
Følg os på Instagram her.