ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cæsarsalat med kylling og parmesancrumble

MADFLABEN | 25. september 2020

Sommerlig cæsarsalat med parmesancrumble og umamicreme.

Sådan har du ikke set den før, men den har masser af dybde og fylde.


Antal: 2 personer

Cæsarsalat med kylling og parmesancrumble

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Madflaben
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Bagte cherry tomater

  • 16 stk. Cherrytomater
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Honning

Umamicreme

  • 1 stk. Æg lille
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 stk. Ansjosfileter vær ikke bange!
  • 1 tsk. Eddike
  • 1 tsk. Honning
  • 0.5 tsk. Cayennepeber
  • 0.5 tsk. Salt
  • Peber
  • 2.5 deciliter Olie smagsneutral
  • 15 gram Parmesan

Parmesancrumble

  • 4 spsk. Panko rasp
  • 4 spsk. Creme ovenstående umamicreme

Pynt

  • Ærteskud

Sådan gør du

  • • Forvarm ovnen på 150 grader (varmluft).
    • Placer cherrytomaterne på en bradepande med bagepapir.
    • Hæld salt, peber, honning og olie henover tomaterne.
    • Lad dem bage i 30 min i ovnen.
    • Steg to stykker kyllingebryst på en pande, ca. 5 min på hver side.
    • Når tomaterne er færdige i ovnen, tages de ud og afkøles.
    • Skru ovnen op på 180 grader (varmluft).
    • Hæld panko rasp ud på en bageplade, drys dernæst parmesan henover.
    • Lad det bage i ca. 5 min.
    • Lav umami cremen: Find et højt glas at blende i. Tilføj, æg, sennep, salt, ansjos, eddike, honning, cayennepeber, peber og olie i glasset. Blend det hele med en stavblender, til en ensartet konsistens. Vend fintrevet parmesan i cremen, med en dejskraber eller en ske. Tip: Blend IKKE parmesanen i cremen da den kan skille. 
    • Anret romaine salaten rustikt i en skål.af. 

Om forfatteren


Madflaben er glad for snaskede og smagfulde opskrifter.

Følg os på Instagram her.