ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Asiatisk lakse-pariserbøf

METTE | 25. februar 2020
En frisk og spændende udgave af den traditionelle pariserbøf. Serveret på frisk rugbrød med wasabicreme. Et dejligt anderledes alternativ!

Pariserbøf er en god, gammel dansk frokostklassiker, der normalt består af en hakkebøf på smørstegt toastbrød med en masse forskellige toppings.

Asiatisk lakse-pariserbøf

Jeg har lavet en “lidt” anderledes udgave med laks og rugbrød, og den har et lækkert asiatisk præg, blandt andet på grund af ponzuen og wasabicremen. Et rigtig spændende og friskt alternativ til den almindelige pariserbøf!

Asiatisk lakse-pariserbøf opskrift


Antal: 4 personer

Asiatisk lakse-pariserbøf

En frisk og spændende udgave af den traditionelle pariserbøf. Serveret på frisk rugbrød med wasabicreme. Et dejligt anderledes alternativ!
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Mette
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Asiatisk
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Laksebøf

  • 500 gram Laks fersk
  • Æg
  • Havregryn
  • Ponzu kan erstattes af soya
  • Peber friskkværnet
  • Olivenolie til stegning

Wasabicreme

  • 0.5 deciliter Creme Fraiche eller mayonnaise
  • 1/8 tube Wasabipasta
  • Salt og peber fra kværn
  • Sukker

Tilbehør

  • 4 skiver Rugbrød friske og tykke
  • Pak choi
  • 1 Rødløg
  • Karse en halv bakke
  • 4 spsk. Kapers

Sådan gør du

  • Hak laksen i små stykker.
  • Rør laksestykkerne sammen med æg, havregryn, en anelse ponzu og lidt peber.
  • Form fire bøffer på størrelse med rugbrødet og steg laksebøfferne i olivenolie. De skal steges hårdt og kort for ikke at blive tørre - først på den ene side, så på den anden side, hvorefter de tages af panden.
  • Rør creme fraichen sammen med wasabipastaen og smag til med salt, peber og sukker.
  • Smør rugbrødet med wasabicremen.
  • Kom herefter fintsnittet pak choi ovenpå.
  • Læg laksebøffen ovenpå.
  • Top af med karse, kapers og finthakket rødløg.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?