The SteakAger

steak ager
Indholdsfortegnelse

Hvis du har fået blod på tanden, hvad angår tørmodning - eller dry aging - derhjemme, men du alligevel lader dig afskrække af enten prisen eller spørgsmålet om, hvorvidt du overhovedet har plads til et modningsskab derhjemme, så har vi glædelige nyheder til dig.

At tørmodne er bestemt ikke kun forbeholdt madindustrien. Ikke længere i hvert fald.

Det kan være at du har overvejet, om du skal investere i dit eget modningsskab eller -udstyr. Det kan vi udmærket forstå.

Stadigt flere privatpersoner vælger at købe deres eget modningsskab eller - udstyr, og det glæder os naturligvis, at flere og flere danskere inddrager mere leg i køkkenet - mere GastroFUN - i deres hverdag.

Men hvor pokker skal sådan et apparat placeres derhjemme? I garagen?

Derudover kan det virke som en større investering, idet modningsskabe finde i udgaver, der spænder lige fra 7.000 kroner til 30.000 kroner

Vi har fundet et bud på en lille, kompakt "kasse" til tørmodning. Og den passer lige ind i dit eget køleskab.

Og så koster den en brøkdel af et traditionelt modningsskab. Her kan næsten alle altså være med.

Det er en ret unik form for tørmodning, idet vi tidligere har tørmodnet i enten modningsskabe eller i dry aging-poser til køleskabet.

Kassen har fået navnet The SteakAger og er produceret af firmaet, SteakAger.

The SteakAger er noget for dig, som fint kan nøjes med at tørmodne en enkelt større udskæring ad gangen. Og så har den både WiFi, UVC lys, ligesom den er udført i råstfrit stål og hvid ABS-plastik.


Du kan læse mere om The Original SteakAger her.


Se en unboxing her:

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier