Steak locker

Steak locker
Indholdsfortegnelse

Er du en vaskeægte kødentusiast, har du uden tvivl allerede stiftet bekendskab med tørmodning. Måske du allerede har gjort dig nogle tanker om, hvordan det ville være at tørmodne på egen hånd.

Tørmodning er ikke længere kun forbeholdt slagtere eller madindustrien, men vinder desuden indpas i flere og flere private hjem.

Det vidner om, at vi i stigende grad sætter pris på god, hjemmelavet mad, hvilket som bekendt er indbegrebet af os hos GastroFun.

At gå ud og investere i et modningsskab kan umiddelbart virke som en en stor mundfuld. Modningsskabe ligger typisk i i prisklassen fra 7.-8.000 kroner og helt op til 30.000 kroner.

Derudover skal du overveje, hvordan sådan et "skrummel" nu kan passe ind i hjemmet.

Et modningsskab behøver dog hverken være meget stort og klodset eller at blive gemt væk i garagen. Derudover behøver det ej heller at være dyrt for at være godt.

Steak Locker Home Edition er faktisk et modningsskab, der er udført i råstfrit stål og et superelegant design, der sagtens kan tåle at stå fremme og være en naturlig del af køkkenindretningen.

Modningsskabet er nemlig ikke særligt højt, hvorfor det snildt kan placeres på køkkenbordet - og så ligger det i øvrigt i den lavere ende af prisskalaen.

Derudover medfølger en app, hvorfra du altid kan holde øje med temperaturen i skabet og hvornår dit kød er færdigt med videre - det er da smart.


Du kan læse mere om produktet her.


Steak locker

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier