60 dages tørmodning af Wagyu shortloin

60 dages tørmodning af Wagyu shortloin
Indholdsfortegnelse

Efter et fejlet tørmodningsprojekt i mit Dry Ager DX 1000, var det op på hesten igen.

Denne gang med 11,07 kg Wagyu shortloin.

60 dages tørmodning af Wagyu shortloin

60 dages tørmodning af Wagyu shortloin

En lille opdatering, den er nu 65 dage gammel og ikke et eneste sygdoms tegn.

Man kan altså sagtens modne kød der har været et stykke tid under vejs.


Følg min Facebook side BS BBQ her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier